فصل جدیدی در رونق کسب و کار دریا محور رقم می خورد
عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از تصویب آییننامه تأسیس و فعالیت شرکتهای بندری و دریایی در راستای توسعه اقتصاد دریا خبر داد و گفت: این آییننامه، فصل جدیدی در فضای کسب و کار دریا محور رقم می زند.
به گزارش پایگاه خبری حمل ونقل ایران از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، جلیل اسلامی ضمن اعلام تصویب آیین نامه تاسیس و فعالیت شرکت های بندری و دریایی در راستای توسعه دریا محور و سواحل، افزود: بازنگری آیین نامه های سال ۱۳۶۵ و ۱۳۸۳ و ۱۳۹۰ با ۱۲ زمینه فعالیت پس از ۳۵ سال در دستور کار قرار گرفت که نهایتا آییننامه جدید با ۳۱ زمینه فعالیت تدوین شد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اهداف تبیین شده در این آیین نامه را همسو با اولویتهای سیاستهای کلی توسعه دریا محور عنوان کرد.
وی گفت: سیاستگذاری یکپارچه امور دریایی برای احراز جایگاه شایسته جهانی و رتبه اول در منطقه، توسعه فعالیتهای اقتصادی دریا محور، تسهیل و توسعه سرمایهگذاری در زیرساختهای لازم نرمافزاری و سختافزاری، تأمین و ارتقا سرمایه انسانی و مدیریت متعهد و کارآمد، افزایش سهم کشور در حملونقل دریایی و ترانزیت با ایجاد و تقویت شبکه حملونقل ترکیبی و حمایت از فعالان اقتصادی در این حوزه است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد: این آییننامه، فصل جدیدی در فضای جدید کسب و کار دریا محور رقم خواهد زد.
بنا بر این گزارش سازمان بنادر و دریانوردی به گفته اسلامی، اصلاح ساختار و فرآیندها با رویکرد تسهیلگری و جلوگیری از انحصار، توسعه فضای کسبوکار تخصصی، شفافسازی مقررات اعطای مجوز در جهت برخورداری از فرصتهای برابر و ایجاد رقابت، دستیابی به سهم بیشتر از بازارهای منطقه با توسعه خدمات مکمل حملونقل دریایی، تفکیک تخصصی مجوزها بهلحاظ ارتقای ایمنی در انجام عملیات و افزایش کیفیت خدمات و اشتغال زایی با استفاده از سرمایه انسانی متخصص در جهت تأسیس شرکتهای بندری و دریایی دانشبنیان از دیگر اهداف مهم این آیین نامه به شمار می رود.