عباس نژاد از بهره برداری از پنج اسکله و بنادر چند منظوره در سفر رئیس جمهور به هرمزگان خبرداد
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بهرهبرداری بنادر چندمنظوره سیریک و ابوموسی و پنج اسکله شناور به عنوان سه طرح شاخص دریایی و بندری در دومین سفر رییس جمهوری به این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری حمل ونقل ایران از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، حسین عباسنژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در تشریح طرحهای بندری و دریایی آماده بهرهبرداری در دومین سفر رئیس جمهوری به استان اظهار کرد: بندر چندمنظوره سیریک در شرق استان دارای ۵۱.۵ هکتار پسکرانه، ۳۴ هکتار مساحت حوضچه با سههزار و ۲۷۵ میلیارد ریال اعتبار ساخته شدهاست.
وی با بیان اینکه بندر سیریک در شرق استان هرمزگان بهعنوان بزرگترین بندر پس از بندر شهید رجایی محسوبمیشود، از مزایای این بندر به افزایش ظرفیت عملیاتی، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه بنادر کوچک، رونق اقتصادی شهرهای ساحلی، توسعه فعالیتهای دریا پایه و پیشران حوزه اقتصادی اشاره کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از امتیازهای راهبردی این بندر نیز بهقرار گرفتن در رأسالخط خلیجفارس و دریای عمان، داشتن فاصله ۵۷ مایلی با بندر خصب عمان، نزدیکی به معادن باکیفیت شن و ماسه و ظرفیت کابوتاژ آنها به جزایر استان و صادرات به عمان و وجود جاذبههای گردشگری و توریستی اشاره کرد.
بهرهبرداری از طرح پیشران بندر ابوموسی
عباسنژاد در خصوص دومین طرح شاخص آماده بهرهبرداری، به بندر ابوموسی به ارزش سههزار و ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار اشاره کرد و افزود: این بندر چندمنظوره شامل ساختمان مرجع دریایی، کریدور مسافری، اسکلهها و دیوار پیرامونی است.
وی ادامهداد: این طرح مردممحور با رویکرد اشتغال پایدار، توسعه بنادر کوچک و رونق بخشی به اقتصاد و معیشت ساحلنشینان دارای ۱۷ هکتار وسعت و ۶,۵ متر آبخور است که میتواند پذیرای شناورهای هفت هزار تنی باشد.
به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ بندر ابوموسی بهعنوان یک طرح پیشران در حوزه اقتصادی است که قابلیت پشتیبانی حمل بار و مسافر دارد و میتواند در آینده مبدا صادرات محمولههای شیلاتی به کشورهای حوزه خلیجفارس باشد.
عباسنژاد با اشاره به نصب یک پست اسکله شناور و یک فروند رمپ در این بندر، افزود: ساختمان مرجع دریایی این بندر نیز به ارتفاع ۲۵ متر در چهار طبقه آماده بهرهبرداری است.
بهرهبرداری از پنج اسکله شناور گردشگری
وی در خصوص سومین طرح آماده بهرهبرداری به پنج اسکله شناور شامل سه اسکله بنادر کنک، مقام و بندرلنگه (غرب هرمزگان) و ۲ اسکله نیز در مناطق گردشگری جزیره قشم اشاره کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ساماندهی فعالیتهای گردشگری و دریایی، رونق معیشت مردم، ارتقا ایمنی و جذب گردشگر را نیز از مزیتهای بهرهبرداری از این اسکلهها عنوان کرد.