تشریح برنامه های سازمان راهداری در ایام اربعین حسینی/ ۴۸۷ نقطه پرحادثه اصلاح می شود
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای در نشست هماهنگی اربعین حسینی بر اهمیت برگزاری باشکوه این مراسم و تعهد مجموعه راهداری به خدمترسانی به زائران ایرانی تأکید و برنامههای این سازمان را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه خبری حمل ونقل ایران از سازمان راهداری و حملونقل جادهای، داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای اظهار کرد: در حوزه زیرساختها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیشبینیها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژهها تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
امانی افزود: قسمتی از این پروژهها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای از برنامهریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و گفت: امسال ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژههای زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است.
وی یادآور شد: پروژههایی که در پایانههای مرزی در سال جاری انجام میشود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویسهای بهداشتی، افزایش سایبانها، مهپاش و ایجاد تونلهای سرد در این ایام گرم از سال است.
معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامهریزیهای لازم برای افزایش سایبانها، سرویسهای بهداشتی و مسقف کردن سازهها در این محوطه انجام شده است.
امانی خاطرنشان کرد: در زمینه ناوگان حملونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشستهایی برگزار شده است تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانهها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زوار بهره بگیریم.
وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخشهای سختافزار و نرمافزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، خاطرنشان کرد: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود.
امانی تأکید کرد: همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمترسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچگونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: ۴۸۷ نقطه پرحادثه در راههای کشور با اولویت مسیرهای اربعین تا پایان امسال ایمنسازی و رفع میشود.
امانی در بازدید از پایانه مرزی شلمچه اظهار کرد: از ۸۸۷ نقطه پرحادثه مصوب پلیس راه، ۴۰۰ نقطه پرحادثه آن در سال گذشته رفع شد و ۴۸۷ نقطه باقیمانده دیگر نیز امسال ایمن سازی خواهد شد.
وی افزود: ۱۵۰۰ نقطه پرحادثه از سالهای قبل باقی مانده بود که در سال گذشته در مجموع نزدیک به ۷۶۰ نقطه پرحادثه رفع شد.
امانی گفت: در مسیر گذرگاههای اربعین کشور نیز ۱۲۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف و تا ایام اربعین امسال بیشتر آنها ایمنسازی و رفع میشوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعین حسینی، ۲۵۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.
وی بیان کرد: در ۲ پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در استان خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راهها شروع شده که تاکنون ادامه دارد.
امانی توضیح داد: زائران اربعین حسینی از ورودی پایانههای مرزی گذرگاههای اربعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایهبان و مهپاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایهبان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.
محوطه سازی پایانهها و تأمین ناوگان اتوبوسی برای اربعین سال جاری
رییس سازمان اضافه کرد: محوطه سازی و بهسازی پایانهها، افزایش تعداد سرویسهای بهداشتی و نصب سایهبان جدید اقدامات در دستور کار برای اربعین سالجاری است.
وی با اشاره به اینکه برای تأمین ناوگان اتوبوسی اقداماتی در دست انجام است اظهار کرد: برای تأمین اتوبوس مسافری از تولیدات داخل و یا واردات، پیگیریهای لازم انجام شده است، همچنین با کشور عراق نیز مذاکراتی برای ورود اتوبوسهای این کشور برای جابهجایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.