رونق کسب و کارهای روستایی نیازمند حمایت دولت/ضرورت استفاده از ظرفیت های دانش بنیان ها
تهران – مدیر پلتفرم رسانه سنتر معتقد است که کسب و کارهای فعال در حوزه روستاها ظرفیت های بسیار زیادی دارند و قطعاً رونق این کسب و کارها نیازمند حمایت دولت است.
به گزارش پایگاه خبری حمل و نقل و صنعت و معدن ایران،” سامان مراد حسینی” با بیان اینکه موضوع شرکتهای دانشبنیان در دولتهای مختلف فراز و نشیبهای زیادی داشتند، گفت: در این سالها که شرکتها به سمت رویکرد علمی و دانشبنیان گام برداشتند حمایتهای رهبری و تاکیدات ایشان نسبت به توجه ویژه دولتها به این شرکت های همواره مورد توجه بود، اما تغییرات مدیریتی و سلیقهای عمل کردن آنها در این موضوع باعث شده تا خیلی از این شرکتها در شرایط فعلی با مشکلات و موانع جدی روبرو شوند.
مدیر پلتفرم رسانه سنتر بیان کرد: شرکتهای صنایع خلاق و دانشبنیان دارای پتانسیل بسیاری هستند و با چابکی و استفاده از متخصصان جوان توانستهاند چالشهای بزرگی را از پیش روی کشور بردارند که شاید اگر این مسئلهها در بخش دولتی قرار بر انجام بود با هزینهها و زمانهای بسیار طولانیتری انجام میشد، به عنوان مثال شرکتهای حوزه حمل و نقل اینترنتی که شاهد فراگیری و استقبال از آن در کشور هستیم محصول همین عملکرد تیمهای جوان و نوع نگاه پژوهشی به دغدغههای کشور است که توانستند موفق ظاهر شوند.
به گفته مراد حسینی، اگر این تسهیلات و کمکهای بلاعوض برای ادامه سایر بخشها و شرکتهای دانشبنیان اختصاص داده شود، مطمئناً شاهد یک جهشی بزرگ در این حوزه خواهیم بود.
این فعال حوزه رسانه ای اظهارداشت: اگر خیلی از پروژههای دولتی را در میان همین شرکتهای دانشبنیان تقسیم کنیم بدون شک در سرعت و صحت و دقت انجام آنها چند برابر بیشتر از بخش دولتی می توان امیدوار بود، مثلا در حوزه روستا ما رسانه ای را به اسم روستا تیوی توسط تیم شرکت دانشبنیان رسانه سنتر چند سالی است راه اندازی کردیم که اگر خیلی از پروژه هایی که توسط دولت در این حوزه تعریف شده است را به مجموعه ما که زیر ساختها را فراهم کردیم واگذار میکردند شاهد انجام آن با هزینهای بسیار کمتر بودیم در عین حال که میتوانستیم در برندسازی رسانه خودمان هم گامهایی را بر داریم.
وی به ضرورت حمایت دولت آتی از کسب و کارهای دانشبنیان روستایی اشاره کرد و افزود: حوزه روستا ظرفیت بسیار زیادی دارد و کسب و کارهایی که در این حوزه فعالیت میکنند از فضای کاری بسیار زیادی برخوردار هستند و حمایت دولت آینده به مشاغل و کسب و کارهای روستایی جان تازه ای خواهد داد.
مرادحسینی به شکل گیری و وفاق جمعی میان شرکتها در زمان دکتر ستاری معاون علمی و فناوری پیشین اشاره کرد و بیان داشت: در این دوران ما شاهد یک عملکرد خوب از جانب دولت بودیم بهطوریکه با برگزاری جلسات متعدد با مدیران شرکتها و شنیدن نظرات آنها و همچنین توسعه کسب و کارها در حوزه های مختلف و بویژه رسانههای اینترنتی نقطه قوت ما در این بخش بود.
وی افزود: البته در دولتهای نهم و دهم هم ما با یک انبوهی از تقاضا برای حضور در عرصه دانشبنیان روبهرو بودیم بهطوری که نیمی از این شرکتها بسیار موفق در کار خود ظاهر شدند و شاهد رشد چشمگیر در حوزههای مختلف از رهگذر فعالیت این شرکتها بود.
مدیر پلتفرم رسانه سنتر یادآورشد: اختصاص تسهیلات زود بازده و فراهم کردن زیر ساختهای لازم برای رشد این شرکتها از مواردی بود که در این زمان برای شرکتها در نظر گرفته شدو این رشد شرکت های دانش بنیان در کشور بسیار تاثیرگذار بود.