حمل و نقل

تشکیل کارگروه برنامه هفتم توسعه دریامحور درسازمان بنادر/۱۱ تکلیف قانونی

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تشکیل کارگروه برنامه هفتم و توسعه دریامحور در این سازمان، گفت: در برنامه هفتم توسعه ۱۱ تکلیف بر عهده سازمان بنادر و دریانوردی، قرار داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری حمل ونقل ایران از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبری صفایی درنشست عمومی با کارکنان این سازمان که با حضور اعضای هیات عامل این سازمان و با محوریت «تبیین نقش حوزه دریایی و بندری در سیاست های راهبردی دولت» برگزار شد، اظهارداشت: اجرای سیاست های توسعه دریامحور با اولویت توسعه دریامحور از سوی رییس جمهور و سایر مسئولان ارشد دولت از جمله وزیر راه و شهرسازی مدنظر قرار گرفته است و تصمیم اصلی تهیه طرح جامع توسعه دریامحور بر مبنای بند چهارم سیاست های کلی توسعه دریامحور با اولویت توسعه سواحل مکران بود که به وزارت راه و شهرسازی بازگشت و باید بدانیم که تصمیم بسیار عاقلانه و درستی بود.

وی ادامه داد: حتما این موضوع مهم به عنوان یکی از محورهای جدی از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در دستورکار قرار دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه انتخاب وزیر راه و شهرسازی از بدنه این وزارتخانه یک امتیاز و یک فرصت ویژه است، عنوان کرد: تلاش ما این است که بتوانیم موفق عمل کنیم و در همین راستا سازمان بنادر و دریانوردی در کنار وزیر راه و شهرسازی، خواهد بود.

صفایی با تاکید بر اینکه برنامه هفتم توسعه یکی از مسائل مهم دیگر است، خاطرنشان کرد: در این برنامه، تکالیفی برای دستگاه های اجرایی تعریف شده است که باید در زمان مشخص، اجرایی شود و در همین راستا، کارگروه برنامه هفتم توسعه و توسعه دریامحور در سازمان بنادر و دریانوردی تشکیل شده است و امیدوار هستیم در برنامه هفتم توسعه همانند سایر برنامه ها، موفق عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان دومین دستگاه در برنامه هفتم توسعه، ۱۱ تکلیف دارد، عنوان کرد: در این برنامه بار سنگینی روی دوش سازمان قرار دارد و قطعا در مسیر تحقق، گام برخواهیم داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: در حوزه نیروی انسانی نیز، تلاش بسیاری صورت گرفت تا بتوانیم مجوز جذب ۳۱۱ نفر را اخذ کنیم و به زودی آزمون مورد نظر برگزار می شود.

صفایی با اشاره به حوزه دیپلماسی اقتصادی، اظهار کرد: در حوزه دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه چند قرارداد طی ۲ سال اخیر منعقد شده است و در این دوره نیز باید تلاش کنیم تا قراردادهای بیشتری منعقد شود و در این راستا، سرمایه گذاری بخش خصوصی به عنوان اولویت اصلی مطرح و  خوشبختانه موفقیت های خوبی، حاصل شده است.

وی با تاکید بر اینکه حتما باید از بانوان توانمند در سازمان بنادر و دریانوردی، استفاده شود، گفت: خوشبختانه در این مسیر اتفاقات خوبی رخ داده است و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه موفقیت های خوبی در سازمان بنادر و دریانوردی طی ۳ سال گذشته به دست آمده است، خاطر نشان کرد: از اعضای هیات عامل، تمامی کارکنان سازمان در ستاد و بنادر، فعالان دریایی و بندری تشکر و قدردانی می کنم و امیدوار هستیم بتوانیم با همکاری یکدیگر در مسیر پیش رو، موفق باشیم.

ایرج منصوری

صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری حمل و نقل و صنعت و معدن ایران / مدیرکل، سردبیر، دبیر، و خبرنگار اقتصادی ایرنا، رئيس دفتر اسبق خبرگزاری ایرنا در جمهوری آذربایجان (باکو) و منطقه آزاد کیش، کارشناس رسمی دادگستری

مطـالب مرتبـط

Back to top button