موانع توسعه وسایل پرنده هدایت پذیر بررسی شد/ تذکرهواپیمایی اروان
به منظور شناسایی و رفع موانع اجرایی در مسیر رشد و توسعه صنعت وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور، نشست هماندیشی سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با حضور ۱۰۰شرکت فعال در صنعت پهپاد در کشور برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری حمل ونقل ایران از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، به منظور شناسایی و رفع موانع اجرایی در مسیر رشد و توسعه صنعت وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور، نشست هماندیشی سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با حضور ۱۰۰شرکت فعال در صنعت پهپاد در کشور برگزار شد.
حسین پورفرزانه، ابتدا با اشاره به اهمیت نقش وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) به عنوان یکی از بازیگران اصلی در صنعت هوانوردی، گفت: با فعالیت حدود ۱۰۰ شرکت فعال در صنعت پهپاد در حوزه های مختلف تصویربرداری، نقشه برداری، کشاورزی، طراحی و ساخت، تعمیرات و نگهداری و … گردش مالی بالایی در این صنعت به وجود آمده است.
وی با اشاره به اینکه وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور، اقتصادی نوین در صنعت هوانوردی به شمار میرود، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری، برای تسهیل فرآیندها و حمایت از شرکتهای فعال در این حوزه اقدام خواهد کرد؛ بنابراین ضروری است، متناسب با این صنعت نوین، قوانین به روز شده و توسعه یابد.
پورفرزانه با تاکید بر اینکه تعامل مستمر و رفع موانع اجرایی از اولویتهای سازمان هواپیمایی کشوری به شمار میرود، تصریح کرد: با تمهیدات صحیح و متناسب با این صنعت نوین، در آینده نزدیک، رشد و توسعه صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) را شاهد باشیم.
پورفرزانه با تاکید بر اینکه سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان وضع کننده قوانین و مقررات به دو اصل اساسی ایمنی و امنیت پرواز پایبند است، افزود: همانگونه که در مورد هواپیمای مسافربری تجاری رعایت این اصول الزامی است، در مورد هواپیماهای بدون سرنشین نیز این مهم دو اصل اساسی به شمار می رود، بر همین اساس ضروری است قوانین متناسب برای ایمنی و امنیت پرواز در مورد هواپیماهای بدون سرنشین نوشته و به کار برده شود.
سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری، هدف از تشکیل نشست های هماندیشی و دعوت از بازیگران صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) راه، مشارکت در قوانین وضع شده و دریافت بازخورد آن از جامعه هدف دانست و گفت: با اصلاح قوانین و متناسب سازی آن با شرایط تولیدکنندگان و خدمات دهندگان در این عرصه موانع در راستای تولید و ارائه خدمات با کیفیت برداشته خواهد شد.
در ادامه این نشست، مدیران شرکتهای فعال در حوزه پرنده های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) به ارائه مشکلات، پیشنهادات و درخواستهای خود پرداختند.
** شرکت هواپیمایی اروان در راستای حفظ حقوق مسافر به سازمان هواپیمایی فراخوانده شد.
در خبر دیگری جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تذکر جدی این سازمان به شرکت هواپیمایی اروان در پی لغو پروازهای اهواز- مشهد و مشهد – تهران در روز گذشته و اعلام تاخیرات نامتعارف و غیرقابل قبول برای پروازهای امروز خبر داد.
یازرلو اظهارکرد: به دنبال لغو پروازهای اهواز- مشهد و مشهد- تهران دیروز و اعلام تاخیرات نامتعارف و غیرقابل قبول برای پروازهای امروز شرکت هواپیمایی اروان در مسیرهای برنامه ریزی شده توسط شرکت و همچنین تکرار مراتب در گذشته، مسئولان این شرکت برای پاسخگویی به سازمان هواپیمایی کشوری فراخوانده شدند.
وی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری در راستای صیانت از حقوق مسافر و رضایتمندی مسافران، ضمن اخطار جدی و برخورد قاطع با شرکت هواپیمایی اروان به دلیل عدم درنظر گرفتن ناوگان پشتیبان، عدم استفاده از ناوگان هوایی سایر شرکتهای هواپیمایی جهت جابجایی مسافران پروازهای لغو شده یا تاخیری، ضمن ایجاد محدودیت در مجوزهای پروازی آن شرکت از ابتدای آذرماه، شرکت مذکور را به انجام اقدامات اصلاحی مورد نظر سازمان هواپیمایی کشوری ملزم کرد.
یازرلو افزود: در صورت ادامه وضعیت موجود و عدم اصلاح رویههای نادرست جاری که موجب سرگردانی و نارضایتی مسافران آن شرکت شده است، سازمان هواپیمایی با استناد به اختیارات قانونی خود محدودیتهای بیشتری بر عملیات آن شرکت اعمال خواهد کرد.