best counter
شهرسازی و عمران

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اعلام کرد

بهره‌برداری از قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان تا پایان تیر ماه

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اعلام کرد با تزریق نقدینگی و سرعت گرفتن کارهای تکمیلی ۱۰ کیلومتر ابتدایی قطعه هفت آزادراه شیراز – اصفهان در سال جدید، از بهره‌برداری از قطعه ۷ آزادراه شیراز – اصفهان تا پایان تیر ماه مطابق برنامه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، آزادراه شیراز – اصفهان به طول ۳۷۰ کیلومتر به عنوان طولانی‌ترین مسیر آزادراهی  کشور برای اتصال مرکز به جنوب کشور طراحی و اجرا شده است که ۲۱۲ کیلومتر آن حدفاصل اصفهان تا ایزدخواست در مهرماه سال ۱۴۰۲ با رعایت تمام نکات ایمنی و تایید پلیس راه کشور به بهره‌برداری رسیده است و بخش باقی‌مانده این آزادراه در قطعه هفت موضوعی است که در این خبر به آن پرداخته شده است و به منظور تنویر افکار عمومی و آگاهی عمومی اطلاعی از آخرین وضعیت اجرایی و مشکلات بر سر راه ساخت این قطعه از آزادراه ارائه می‌شود.

عملیات اجرایی قطعات یک تا ۶ این آزادراه حدفاصل اصفهان تا ایزدخواست در سال ۱۳۹۱ آغاز شد و نکته قابل توجه این است که طرح اولیه این آزادراه همان ۶ قطعه بوده است و قطعه هفت در راستای ساماندهی ترافیک و توسعه شبکه حمل و نقل استان از سوی دولت به این پروژه افزوده شد.

شایان ذکر است؛ با مطالعات صورت گرفته مقرر شد که آزادراه اصفهان – شیراز در انتهای قطعه ۶ در تنگ خیاره به رینگ شهری شیراز که در طرح تفصیلی شهر شیراز آمده بود، متصل شود و از آنجا به سمت استان بوشهر امتداد یابد.

لیکن با توجه به اجرایی نشدن رینگ شهری مذکور در سال ۱۳۹۵ و زمان بهره‌برداری از آزادراه، عملیات اجرایی قطعه هفت با هدف اتصال به بزرگراه شیراز – سپیدان و تخلیه ترافیک آزادراه در سال ۱۳۹۷ با اعتبارات مربوط به قطعه یک تا شش آغاز شد و حدود ۹ کیلومتر از ۱۲ کیلومتر این قطعه در باند رفت به بهره‌برداری رسید.

به منظور رفع این مشکل و تکمیل شدن این ابر پروژه آزادراهی کشور در سال ۱۴۰۳ برای قطعه هفت اعتبار مستقل در نظر گرفته شد و پس از آن عملیات اجرایی سرعت گرفت. از دیگر راهکارهای سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی این آزادراه، واگذاری یک قطعه زمین به ارزش ۹۰۰۰ میلیارد ریال از محل ردیف مولد سازی به پیمانکار پروژه در بهمن ماه سال گذشته است که با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی، برودت و بارندگی، به ناچار عملیات روسازی و آسفالت محور مذکور در  ماههای پایانی سال گذشته دچار وقفه‌ای کوتاه مدت شد.

با توجه به تزریق نقدینگی انجام شده در کارگاه، کارهای تکمیلی ۱۰ کیلومتر ابتدایی قطعه هفت در سال جدید با سرعت بیشتری در حال انجام است و مطابق برنامه زمان بندی ان‌شاءالله در پایان تیرماه آماده بهره‌برداری می‌شود.

لازم به ذکر است؛ طبق برنامه ریزی صورت گرفته در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و با پیگیری مقامات استانی و نمایندگان محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و تخصیص اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه تکمیل عملیات اجرایی دو کیلومتر پایانی محور و تکمیل تقاطع‌های غیرهمسطح صدرا و قلات نیز تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد”.

۰ ۰ رای ها
امتیاز دهیـد

ایرج منصوری

صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری حمل و نقل و صنعت و معدن ایران / مدیرکل، سردبیر، دبیر، و خبرنگار اقتصادی ایرنا، رئيس دفتر اسبق خبرگزاری ایرنا در جمهوری آذربایجان (باکو) و منطقه آزاد کیش، کارشناس رسمی دادگستری

مطـالب مرتبـط

guest
0 دیـدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Back to top button